Vloer storten of laten storten

De kleine betonpomp is uitermate geschikt voor het storten van een vloer, ongeacht of u dit zelf doet of door ons laat doen. Deze machine is namelijk zeer wendbaar en uitgerust met een slang naar wens. Daarnaast zijn de slangen gemakkelijk te hanteren en is de pompcapaciteit ook instelbaar. Vandaar dat we altijd een perfect eindresultaat behalen. We baseren onze offertes op uw wensen en maken deze geheel vrijblijvend. Dus bel gerust voor advies of een prijsopgave.

Vloer storten waar en hoe u het wilt

Met onze kleine betonpomp verpompen we het beton met een maximale snelheid van 20M3 per uur en kunnen we vrijwel overal komen. Het is ook mogelijk om in overleg grovere mengsels te laten storten met onze dikkere slangen. Het maakt verder niet uit waar u de vloer wilt laten storten. Dit kan zowel in een schuur als een bedrijfshal, woonhuis of garage zijn. Wij adviseren altijd vooraf en regelen het vervolgens op de voor u ideale manier.

Ook voor projecten in bossen, weilanden of plassengebieden is de kleine betonpomp zeer geschikt. Vooral omdat een grote betonpomp hier vaak niet mag en kan komen. Voor deze doeleinden is de kleine betonpomp in combinatie met onze kleine betonmixer een goede oplossing.

Mogelijkheden vloer storten met kleine betonpomp

Een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is:

  • Zelf storten of met behulp van onze betonspecialisten

  • Storten op een lastig bereikbare locatie

  • Terras of oprit met afschot storten voor wegnemen wateroverlast

  • Verschillende kleuren en afwerkingen zijn mogelijk

  • Advies over welke betonsoort het beste voor uw situatie is

Laat ons u helpen, zodat uw investering jaren plezier kan opleveren! Neem vrijblijvend contact op voor het snelste resultaat of bekijk eerst rustig onze tarieven.

Bekijk onze diensten

Vloer storten

Bekisting storten

Naden vullen

Fundering storten

Buispalen storten

Beton leveren