Bekisting storten of laten storten

De bekisting storten is een belangrijk onderdeel van elk bouwproces. Wij kunnen u hierbij vakkundig en snel helpen door gebruik te maken van onze kleine betonpomp. Deze kunt u tevens van ons huren wanneer u in staat bent om het zelf te doen. De gemakkelijk hanteerbare slangen zorgen ervoor dat we zeer zorgvuldig kunnen werken. Vandaar dat we altijd een perfect eindresultaat behalen. We baseren onze offertes op uw wensen en maken deze geheel vrijblijvend. Dus bel gerust voor advies of een prijsopgave.

Bekisting storten waar en hoe u het wilt

Met onze kleine betonpomp verpompen we het beton met een maximale snelheid van 20M3 per uur en kunnen we vrijwel overal komen. Het is ook mogelijk om in overleg grovere mengsels te laten storten met onze dikkere slangen. Of het nu gaat om de bekisting van een groot gebouw of een simpele kelder. Wij staan klaar om de best mogelijke bekisting voor u te realiseren. Vooraf geven we u professioneel advies en vervolgens regelen we het op de voor u ideale manier.

Wij hebben jaren ervaring met het storten van bekistingen en weten dus ook hoe we grote druk op de wanden kunnen voorkomen. Door de rustige puls van de betonpomp wordt het beton efficiƫnt en nauwkeurig gedoseerd in de bekisting. Dat resulteert in strakke wanden. Bij ons bent u dus altijd verzekert van een perfect eindresultaat.

Mogelijkheden bekisting storten met kleine betonpomp

Een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is:

  • Zelf storten of met behulp van onze betonspecialisten

  • Storten op een lastig bereikbare locatie

  • Grote gebouwen, kleine kelders en alles daartussenin

  • Advies over welke betonsoort het beste voor uw situatie is

Laat ons u helpen, zodat uw investering jaren plezier kan opleveren! Neem vrijblijvend contact op voor het snelste resultaat of bekijk eerst rustig onze tarieven.

Bekijk onze diensten

Vloer storten

Bekisting storten

Naden vullen

Fundering storten

Buispalen storten

Beton leveren