Buispalen storten of laten storten

Buispalen zijn de basis van funderingen zoals funderingen de basis zijn van gebouwen. Het vullen van buispalen met beton gebeurd meestal na het plaatsen van de stalen buispalen. Ook wordt het vaak toegepast bij funderingsherstel binnen bestaande gebouwen en daar is vaak weinig werkruimte. Daarom is de kleine betonpomp met zijn gemakkelijk hanteerbare slangen de ideale oplossing voor het storten van buispalen. Er kan daardoor namelijk nauwkeurig gedoseerd worden en het zware materieel kan op de (bouw)weg blijven staan. We baseren onze offertes op uw wensen en maken deze geheel vrijblijvend. Dus bel gerust voor advies of een prijsopgave.

Buispalen storten waar en hoe u het wilt

Met onze kleine betonpomp verpompen we het beton met een maximale snelheid van 20M3 per uur en kunnen we vrijwel overal komen. Het is ook mogelijk om in overleg grovere mengsels te laten storten met onze dikkere slangen. Het maakt verder niet uit wat voor een soort gebouw het betreft. Dit kan zowel een schuur als een bedrijfshal, woonhuis of garage zijn. Wij adviseren altijd vooraf en regelen het vervolgens op de voor u ideale manier.

Ook voor projecten in bossen, weilanden of plassengebieden is de kleine betonpomp zeer geschikt. Vooral omdat een grote betonpomp hier vaak niet mag en kan komen. Voor deze doeleinden is de kleine betonpomp in combinatie met onze kleine betonmixer een goede oplossing.

Mogelijkheden buispaal storten met kleine betonpomp

Een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is:

  • Zelf storten of met behulp van onze betonspecialisten

  • Storten op een lastig bereikbare locatie

  • Advies over welke betonsoort het beste voor uw situatie is

Laat ons u helpen, zodat uw investering jaren plezier kan opleveren! Neem vrijblijvend contact op voor het snelste resultaat of bekijk eerst rustig onze tarieven.

Bekijk onze diensten

Vloer storten

Bekisting storten

Naden vullen

Fundering storten

Buispalen storten

Beton leveren