Naden vullen of laten vullen

Wanneer u kanaalplaatvloeren gebruikt, bent u vast bekend met het vullen van de naden ervan. Met onze kleine betonpomp hebben we de ideale oplossing hiervoor in handen. Met de dunne en hanteerbare slang, die een diameter van 50 millimeter heeft, lopen we zo door de naden heen. Geen geknoei, maar zorgvuldig vakwerk dat snel wordt geleverd. Het is ook mogelijk om mankrachten bij ons in te huren die u bij deze werkzaamheden kunnen assisteren. We baseren onze offertes op uw wensen en maken deze geheel vrijblijvend. Dus bel gerust voor advies of een prijsopgave.

Naden vullen waar en hoe u het wilt

Met onze kleine betonpomp verpompen we het beton met een maximale snelheid van 20M3 per uur en kunnen we vrijwel overal komen. Het is ook mogelijk om in overleg grovere mengsels te laten storten met onze dikkere slangen. Wij stemmen graag met de betoncentrale het perfecte betonmengsel af om de naden te vullen. Hierdoor ontloopt u het risico dat het mengsel niet te verpompen is door onze dunne slangen. Wij adviseren altijd vooraf en regelen het vervolgens op de voor u ideale manier.

Het grote voordeel van de kleine betonpomp is dat terwijl u de naden vult, de ‘dure’ mobiele kraan ondertussen verder kan gaan met het leggen van de kanaalplaatvloeren. Hierdoor wint u niet alleen op tijd, maar ook op kosten.

Mogelijkheden buispaal storten met kleine betonpomp

Een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is:

  • Zelf storten of met behulp van onze betonspecialisten

  • Storten op een lastig bereikbare locatie

  • Advies over welke betonsoort het beste voor uw situatie is

Laat ons u helpen, zodat uw investering jaren plezier kan opleveren! Neem vrijblijvend contact op voor het snelste resultaat of bekijk eerst rustig onze tarieven.

Bekijk onze diensten

Vloer storten

Bekisting storten

Naden vullen

Fundering storten

Buispalen storten

Beton leveren