Kleine betonpomp huren

Bij G. Westeneng Betonpompverhuur is het ons doel om kwalitatief materiaal én werk te leveren aan mensen die op zoek zijn zoek zijn naar snelle, effectieve en goedkope levering van beton. Wij realiseren dat doormiddel van de kleine betonpomp (en betonmixer). Dit is een machine waarmee beton gemakkelijk kan worden verpompt van de vrachtwagen naar de gewenste locatie. Vergis u niet in de naam, want hij kan tot wel 150 meter afstand en 50 meter hoogte bereiken. U kunt de betonpomp huren voor zolang als u wilt. De huurtarieven beginnen bij € 78,50 per uur.

Wanneer kunt u de betonpomp inzetten?

Als u beton moet storten op plekken die moeilijk bereikbaar zijn, is een kleine betonpomp een uitstekende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan kelders, garages of tuinhuisjes. Maar de kleine betonpomp is ook bruikbaar in andere smalle ruimtes of lastig bereikbare plaatsen. Hierdoor hoeft u namelijk niet met zware kruiwagens beton rond te rijden. U bespaart dus niet alleen op zwaar lichamelijk werk, maar ook op veel rommel rondom de werkplaats. Daarnaast kunnen de kosten op het wachtgeld voor een grote betonmixer bespaard worden. Ten slotte past het gebruik van de kleine betonpomp binnen het ARBO verantwoordelijk werken kader.

Handjes tekort bij betonwerkzaamheden?

Ook hierbij helpen onze betonstortspecialisten u graag. Indien gewenst komen we bij u langs om de situatie te bekijken, u te adviseren over de beste manier om het beton te verpompen en vervolgens de klus voor u te klaren. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wie ons laat helpen kan rekenen op jarenlang plezier van de investering!

Bekijk onze diensten

Vloer storten

Bekisting storten

Naden vullen

Fundering storten

Buispalen storten

Beton leveren