Beton laten leveren

Wij hebben een zeer breed netwerk op het gebied van betonlevering. Door onze expertise zijn we uitstekend in staat om met u mee te denken over de juiste samenstelling, de voorgeschreven sterkte en milieuklasse, en de beste stort of verpompbare betonmortel. Wij leveren de hoogste kwaliteit beton tegen de scherpste prijs. Onze offertes zijn gebaseerd op uw wensen en deze maken we geheel vrijblijvend. Dus bel gerust voor advies of een prijsopgave.

Beton laten leveren waar en hoe u het wilt

Denk bijvoorbeeld aan stortklaar beton voor de fundering van een aanbouw, vloer, bekisting of voor het dichten van naden. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende cement- en grindsoorten. Met onze kleine betonpomp verpompen we het beton met een maximale snelheid van 20M3 per uur en kunnen we vrijwel overal komen. Het is ook mogelijk om in overleg grovere mengsels te laten storten met onze dikkere slangen. Wij adviseren altijd vooraf en regelen het vervolgens op de voor u ideale manier.

Ook voor projecten in bossen, weilanden of plassengebieden is de kleine betonpomp zeer geschikt. Vooral omdat een grote betonpomp hier vaak niet mag en kan komen. Voor deze doeleinden is de kleine betonpomp in combinatie met onze kleine betonmixer een goede oplossing.

Mogelijkheden beton laten leveren

Ook hierbij helpen onze betonstortspecialisten u graag. Indien gewenst komen we bij u langs om de situatie te bekijken, u te adviseren over de beste manier om het beton te verpompen en vervolgens de klus voor u te klaren. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wie ons laat helpen kan rekenen op jarenlang plezier van de investering!

  • Zelf storten of met behulp van onze betonspecialisten

  • Storten op een lastig bereikbare locatie

  • Verschillende kleuren en afwerkingen zijn mogelijk

  • Advies over welke betonsoort het beste voor uw situatie is

Laat ons u helpen, zodat uw investering jaren plezier kan opleveren! Neem vrijblijvend contact op voor het snelste resultaat of bekijk eerst rustig onze tarieven.

Bekijk onze diensten

Vloer storten

Bekisting storten

Naden vullen

Fundering storten

Buispalen storten

Beton leveren